Lov med färg

Vi har påsklov och jag sitter hemma och njuter av att kunna göra ingenting långa perioder. Jag gillar att jag kan göra lite jobb också, utan att bli avbruten och just nu så har vi en provapåvecka för distanskursen. Det ger mig tid att fundera på upplägg och pröva verktyg på webben som jag inte prövat förut.

Mellan tiden jag gör ingenting eller jobbar så är det färgerna som drar. Har några grunder som jag ska måla färdigt. Bilderna som vill bli pockar på och jag får se hur jag ska få fram dem. Just nu är det gröna grunder och bilderna vill bli rosa och orangea och jag har ingen aning om varför just de färgerna vill vara med. Det ska bli spännande att se vad som blir till slut.

Bild på mitt arbetsrum
Mitt kreativa rum

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: