Läslust

Vi planerar framåt på jobbet. Nästa år blir det visst fokus på verktygen i Julia Camerons böcker på de utbildningar jag planerar. Jag läser när jag pendlar. Oftast blir det romaner, nu blir det The Artist’s Way. 

Om du har fastnat någonstans i din kreativitet så är det här böcker för dig. Likt ett tolvstegsprogram får man hjälp att göra upp med demoner, och gamla drakar och hitta essensen i din skaparkraft. Oavsett om det handlar om skrivande, måleri, musik eller något annat praktiskt. 

För mig har det funkat under mitt liv, nu ska det bli spännande att se hur jag har förändrats sedan jag gjorde övningarna första gången! Boken har dessutom kommit ut på svenska och då heter den Lev Kreativt. Den har jag skrivit lite om i ett annat inlägg.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: