Nya tag

Det tar ungefär två veckor att trassla upp mig efter en termins arbete. Så helgen efter nyår så finner jag mig själv vid datorn. Varje år har jag försökt förbättra min egen framtoning och design under mina lov och följer du mig så ser du kanske att det är lite småförbättringar här och där, då och då. 

Jag bestämde mig också för att bryta ny mark och till slut ordna visitkort och koppla ihop designen med min webbplats. 

Visitkortet är 6,5 x 6,5 cm och med min egen design med grå baksida och på matt papper. Eftersom det var första gången så använde jag mig av Vistaprint som ordnade det hela på två veckor ungefär. 

Nu kör vi!


Kommentar 2023: Det är intressant det här som händer med min blogg. Hur mycket jag än tänkt på vad jag trodde att jag ville göra med en hobbyverksamhet vid sidan om så blev det aldrig så. Strax efter sedan jag skrev detta fick jag gräslig värk i hela kroppen och fick fokusera på annat. Nu har det blivit något helt annat av det. /Brita

2 kommentarer på “Nya tag

  1. Hej Brita Wanngård, har läst dina inlägg om och när du tänker starta en distans kurs så är jag mycket intresserad. Det märks väl att du är kompetent pedagog samt är kreativ i ditt sätt att framföra din kunskap, mycket berikande. När jag klev in i pensionärs åldern, så tyckte mina barn att jag skulle försöka utveckla min kreativitet och möjligen min slumrande konstnärliga evt ådra. Barnen förärade mig både penslar, akvarell färger samt papper i yppersta kvalitet archer både 300gr jämte 650gr. Tack på förhand och ursäkta skrivklådan, Alf P Lindholm

    Gilla

    1. Tack Alf för dina ord. Tyvärr har jag insett att jag knappast hinner med det jag ska när livet kommer emellan och distanskurserna får vänta till jag själv trappar ner för pension. Lägger ut nya övningar när jag hinner så fortsätt gärna att följa mig!

      Gilla

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: