Nya tag

Det tar ungefär två veckor att trassla upp mig efter en termins arbete. Så helgen efter nyår så finner jag mig själv vid datorn. Varje år har jag försökt förbättra min egen framtoning och design under mina lov och följer du mig så ser du kanske att det är lite småförbättringar här och där, då och då. 

Jag bestämde mig också för att bryta ny mark och till slut ordna visitkort och koppla ihop designen med min webbplats. 

Visitkortet är 6,5 x 6,5 cm och med min egen design med grå baksida och på matt papper. Eftersom det var första gången så använde jag mig av Vistaprint som ordnade det hela på två veckor ungefär. 

Lördagsövningar

Under det här året ska jag göra mitt bästa för att lägga ut övningar klockan 8 varje lördag på bloggen. Jag börjar med akvarell och ser var nyfikenheten tar mig. Berätta vad som är roligt och vad som är svårt att förstå så att jag kan göra det så tydligt som det behövs. 

Vill du ha en grupp att höra till har jag en på Facebook som jag kallar för Fritidsmålarna. De är de som önskar kontakt med andra som målar då och då och inte följer någon särskild ordning. 

Söndagsträffar

För dig som planerar att följa uppgifterna så planerar jag söndagsträffar under våren – för att testa upplägg och teknik tre gånger under våren i zoom. Du behöver vara intresserad av att vara med alla tre gånger. Jag har plats för 8 personer. 

Datumen jag hoppas kunna göra det på är: 

  • Söndagen den 21 januari, klockan 17.00
  • Söndagen den 7 mars, klockan 17.00
  • Söndagen den 2 maj, klockan 17.00

Jag räknar med att det tar en timme ungefär. Om du är intresserad av att vara med så kontakta mig på brita@wanngard.art

Gruppen Söndagsmålarna som jag har på Facebook är för att kunna lägga länkar till filmerna som blir av zoom-träffarna, och för att följa dig mellan zoom-träffarna. 

Nu kör vi!

Fråga gärna - svarar när jag hinner