Hastigt och lustigt

Att blogga är att ta till sig ett hastigt medium. Det kan gå fort att skriva och ännu fortare innan det är inaktuellt.

Sommaren är en bra tid att se över, rensa, reflektera, skriva, läsa, fylla på och se framåt. Jag sitter obönhörligen här och rensar i resterna av mitt analoga och digitala liv. Nu är det tiden att läsa igenom alla anteckningar som är helt obegripliga. Jag har hittat en jättespännande som ser ut så här:

”use art as a tool to teach creative thinking…. art is freedom”

bild på himmel

Jag har ingen aning om vad det betyder – har jag läst en bok, en artikel, är det min egen tanke? Kan det vara Edutopia – en webbplats som inspirerar lärare och till lärande? Semesterhjärnan vill hellre ligga i hängmattan och läsa tjocka böcker. Min entreprenörshjärna vill skapa nytt, se framåt och göra det nu. Själv hamnar jag lite grann i mitten och försöker göra allt som gör mig glad och en sak i taget.

Därför är det bra att rensa: lösenord, anteckningar, bokmärken, bloggtexter som aldrig blev och foton som kan raderas. Utrymmet ger mig andrum.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: