Julönskan

Det är inte alla som har det så bra som jag. Jag önskar en sak och får den! Har länge önskat uppdatera webbplatsen, önskat tid för att skapa, längtat efter egentid och tid för lek. Nu får jag allt i ett paket – även om det innebär lite jobb.

rensatankarna

Det mesta kring önskningar betyder mer arbete, men jag glömmer gärna bort det. Optimistiskt planerar jag för mer av allt och vem som helst inser ju då att mer av allt kan bara bli 100%. Jag som inte är så bra på siffror glömmer gärna bort att jag behöver slänga ut de där 25% som ligger vägen för de 45% som jag vill få mer av.

Det finns inget så bra som lov för att slänga ut det gamla för att få mer av det nya. Jag fortsätter att rensa i mitt digitala liv för att göra plats för både analogt och digitalt.

Under hösten har jag rensat bland det som tar min tid och nu börjar jag närma mig mitt skapande igen. Hoppas du får lika stor glädje av min nytändning som jag: God Jul!

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: