Dagböcker

Sida ur min skissbok
Sida ur en skissbok

Det är precis i början av terminen. Skolan har inte börjat än och jag funderar över sätt att inspirera mig själv och mina kursdeltagare på olika sätt. I år kommer jag att trycka på skissböcker tror jag. Det är ett enkelt sätt att vara kreativ på – och inte fullt så pretentiöst.

Även om man har en skissbok, så kan det ju vara texter i. Eller telefonklotter. Eller collage. Eller något annat som inspirerar. De kan bli avancerade som ”Visionboards” – eller kärleksfulla som bokmärkesböcker. Kommer du ihåg dem? Om du är kvinna i min ålder så har du säkert haft en bokmärkesbok, antingen för att byta bokmärken – eller för att spara bokmärken. Särskilt de glittriga.

Nu har jag beställt lite fina böcker på AdLibris – för att muntra upp mig själv. Och kanske få lite inspiration att dela med mig. Man hoppas ju alltid så här i början av skolåret. 😉