Om att hålla på

Dator som håller på

”Jag blir så nervös av datorer som håller på” sa Ida häromdagen. Det fick mig att börja tänka. Jag blir ännu mer nervös av människor som håller på, och det kvittar egentligen vad de håller på med.

På mitt jobb är det många som håller på. De håller på så mycket att de inte riktigt hinner uppfatta att några inte alls vill hålla på.
Nu såg jag en TED-föreläsning av Susan Cain om hur viktiga introverta människor var. Eller i alla fall de som tar sig tid att tänka efter och tänka nytt. Sedan kan man hålla på. Och så blir det kanske gjort.

Då får man hoppas att de som är duktiga på att hålla på, också är duktiga på att göra rätt saker – hellre än att koncentrera sig på att göra saker rätt. De som gör rätt saker har bättre kvalitet på sitt ”hålla på” nämligen. Det är i alla fall vad jag tror.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: