Skriva sig till en plattform

Jag fortsätter gå igenom de övningar som ingår i utbildningen jag har deltagit i. Jag håller på att skriva fram min egen plattform. Genom flödesskrivande har jag fått tydligare reda på vad mitt hjärta vill med detta åtagande att göra webbplatser.

Tulpanglad

Det intressanta med flödesskrivande är att orden som kommer ut ocensurerade ofta visar dig direkt vad du döljer för dig själv. Det jag fick reda på är att jag har precis samma uppsåt med min konst som min lärarroll. Den högre avsikten är densamma; att sprida energi och kraft till de som kanske inte har så mycket av den varan. Att använda min intuition.

En god vän till mig berättade hur frigörande det var att skriva en bok när hon erbjöd mig att illustrera den. Den tanken har legat och puttrat i hjärnan sedan hon skrev sin bok. ”Ibland är det nödvändigt att finna sin plattform för att gå vidare” sade hon då. Jag var mest imponerad över att hon hade en plattform – men det berättade jag ju inte.

en teckning på hur inspiration kommer

Nu – nästan tjugo år efter – så håller jag på att skriva min plattform. Fast jag väljer att göra en plattform för min konst samtidigt. Många av de bilder som jag gjorde till Maggans bok finns kvar på hennes webbsida – om du inte har läst boken: Vilken framtid vill du ha, Svensson?

När jag läser igenom artiklarna som skrivits om boken så inser jag att vi hade samma tankar kring vad vi ville göra med våra kreativa uttryck Maggan och jag. Det handlar mycket om att få självinsikt och genom insikterna få kraft nog att förändra sin värld.

Nu ska det bli spännande att se om den insikten kommer att ge ny energi till det som är mitt bildskapande nu när den blivit så tydligt uttalad.

Vad har du för plattform? Varför gör du det du gör? Vad är det du vill åstadkomma och hur vill du göra det? Det är några små frågor som kan ge dig oändlig kraft om du besvarar dem.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: