Bild&Konstlinjen

Nu är det dags för ett nytt läsår och som lärare går jag in i en helt ny växel. Vad vill jag med året? Vad vill jag vara entusiastisk över? Hur gör jag för att lära ut och hur gör jag för att deltagarna ska lär in? Hur gör jag praktik av teorin?

bild på sandstrand på kvällen
Folkhögskolan i kvällssol

Det är lätt att bli entusiastisk på en folkhögskola. Jag har tur och trivs med mitt jobb.

I år kommer utmaningen av att göra flera saker samtidigt. Hur gör jag för att sprida material på ett bra sätt till flera klasser. Det är här min webbplats kommer in.

I flera år har jag tänkt att här ska jag lägga allt fiffigt, utvecklande och bra jag har hittat kring mitt ämne. Det är här jag delar av mig av mig som bildlärare. Du kommer att hitta det under kategorin bildochkonst om du är elev/deltagare och kategorin bildpedagogen om du är lärare. Vissa är samma oavsett vilken kategori du tillhör.

Jag hoppas att de uppgifter och insikter jag delar med mig av kan inspirera ditt eget knostnärskap och lärarskap. Det börjar idag! Carpe Diem.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: