Fjällen – Mountain Free

Jag har en väninna som vandrar i fjällen. Lika mycket som hon tar sig igenom landskap i Norge, Sverige eller i andra länder så vandrar jag genom min själs landskap. Friheten når jag delvis genom att uttrycka mig i bild, men även genom att befinna mig i naturen.

Ensam i Abisko

Här har jag använt mig av Corel Painter; ett program som tillåter mig att måla digitalt med hjälp av en ritbräda från Wacom. Det jag försökte få fram var känslan av att vara högt över en dal och hur vatten kan få en slags ljushet, genomskinlighet, när himlen reflekterar sig i vattenytan.

Kanske är det jag som sitter där och gör en liten skiss i en röd anorak. Fast bara i tanken, för jag är en bekväm människa och trivs bra hemma.

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: