Isch-ias

I början på maj 2021 jobbade jag på distans, något som jag gör då och då. Efter två korta veckor hade jag lyckats få en ischias-liknande smärta i benen. En smärta som gör det svårt för mig att stå eller sitta still för länge. Det har gjort att jag inte har skrivit, filmat eller målat sådär som jag brukar. Istället har jag gått promenader, yogat eller bytt ställning varje 20 minut och ätit smärtstillande.

Nu är jag igång med rehab men det kommer att ta en stund till att komma på banan igen.

Universe – du och jag

Idag bestämde jag mig för att börja se över webben och de sociala medierna igen. Jag har ingen större lust att delta i ett metaverse – utan gillar att välja hur mycket skärmtid jag vill ha – och allra helst utan reklam och robotar som vill kapa konton. Kopplingen till Facebook kommer att vara kvar men Instagram kommer att fasas ut.

Gruppen på Facebook kan användas för att ställa frågor än så länge.

Videomöten kommer att kunna bli till framöver – men det får bli när min energi är tillbaka igen. Så håll ut tills dess och ta vara på dig så här i virus-tider!

Fråga gärna - svarar när jag hinner