Artist på jobbet

Det är i slutet av året som jag omvärderar det jag gör. Jag omvärderar även det jag inte gjort. Det tar sig lite olika uttryck; städning är det som kommer först. Det passar bra ihop med helgerna som kommer nu.

När jag har gjort plats för mina tankar letar jag gärna efter en ny tråd att följa. 2017 blir ett år med framåtanda och utveckling. Under lovet ska jag formulera delar av innehållet på den utbildning jag kommer att arbeta på hösten 2017.

Min intuition innehåller sällan det strukturerade ordet, så jag får söka upp ord och struktur som jag tror eller vet kommer att fungera. En favorit för kreativa processer är Julia Cameron och hennes metoder. Projektåret som blir en utbildning på distans kommer att innehålla delar av The Artist’s Way och det blir spännande, men framför allt Kreativt!

Bild på böcker av Julia Cameron
The Artist’s Way av Julia Cameron

Plötsligt kommer det finnas plats för ett hållbart konstnärskap i utbildningen.

Undrar nog lite hur det kommer att påverka mitt eget konstnärskap. I slutändan så kommer det bli lika viktigt som det jag lär ut.